Hotelli- ja ravintolasuositus Jönköpingiin

Hejsan!

Reilu viikko on kulunut siitä, kun tulin takaisin kotiin viiden päivän reissulta Jönköpingistä. Kyseessä ei ollut mikään tavanomainen lomamatka, vaan työmatka, joka sisälsi neljä messupäivää ja kiireisestä aikataulusta johtuen kaupungin tutkiminen jäi hieman taka-alalle. Kokemus oli kuitenkin mahtava joten laitetaan nyt tännekin pieni review Jönköpingistä – ei tosin töihin, vaan hotelliin sekä erääseen erinomaiseen pizzapaikkaan liittyen! Pahoittelen kuvien laatua, sillä en valitettavasti ottanut niitä blogitekstiä silmällä pitäen.

Hotelli: Best Western Plus John Bauer Hotel

Loistava hotelli hyvällä sijainnilla, aivan keskustan tuntumassa ja lähellä Vätternin rantaa. Heti julkisivu antoi kuvan modernista ja nykyaikaisesta hotellista, millainen se oli myös aina respasta huoneeseen asti. Huone oli siisti ja kalusteet sekä tasot puhtaat ja tältä vuosituhannelta. Ainut pikku miinus sängystä, jossa oli selkeästi bonneljousisto eikä pussijousisto, mutta mulla onkin kotona niin hyvä sänky että mikä tahansa sänky tuntuu hieman huonolta siihen verrattuna. 😉 Toisin sanoen, en oo löytänyt vielä mistään hotellista sänkyä joka vetäis vertoja omalle sängylle. Toinen pieni miinus ahtaahkosta autotallista, tosin meidän vuokra Volvo V40 mahtui sinne ihan ok, hieman suuremman auton kanssa olisi saattanut tulla ongelmia. Hotellin kotisivuille pääset tästä.

Aamupala oli myös mainio ja yllätys yllätys, kun ei olla Ruotsia kauempana, niin hyvin samankaltainen kuin Suomessa. Parasta aamupalassa ehkä oli ihanat smoothiet, kuten kuvan marjasmoothie, joita tarjoiltiin pienissä laseissa!

Yhden yön hinta kahdelle aikuiselle näyttäisi olevan noin 113€ kieppeillä sisältäen aamiaisen. Edullisempi siis kuin esimerkiksi Suomessa Sokos-hotellin yö ja vähintään samaa tasoa, mielestäni jopa hieman parempaa! Hinta-laatusuhde erittäin kohdillaan.

Ravintola: Ciro

Ahh, tälläinen pizza on niin mun makuun! Valitsin paikan puhtaasti TripAdvisorin perusteella ja ilokseni huomasin, että ravintola oli aivan hotellimme vieressä. Ehdottomasti reissun paras ruoka, jota voin kyllä lämpimästi suositella myös muille. Ravintolan kotisivuille pääset tästä. Muistaakseni tuo mun pizza oli nimeltään ”Salsiccia”, hinta menun mukaan 184 kr eli noin 17,30 €. Ciro mainitsee kotisivuilla pizzojen olevan napolilaisia pizzoja, eli jos olet napolilaisen pizzan ystävä, niin suuntaa tänne! Ei ollut huono ravintolavalinta synttäripäivälle. 🙂


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *