2019 oli kaikkien aikojen reissuvuosi

Vuosi 2019 oli paras matkustamisvuoteni ja vuosi, jolloin pitkän mietiskelyn jälkeen päätin avata matkablogin. Vuonna 2019 tein eniten matkoja ulkomaille yhden kalenterivuoden aikana, yhteensä neljä kappaletta, joihin sisältyi yksi työreissu ja kolme lomamatkaa. Jos lasketaan matkojen määrä vielä ajanjaksolta joulukuu 2018 – joulukuu 2019, niin reissuja on vielä kaksi lisää – eli yhteensä kuusi vuoden aikana!

Kertauksena vuoden 2019 ulkomaan reissut ja niihin liittyvät postaukset:

TAMMIKUU – DUBAI

Miten pukeutua Dubaissa? Pohdintaa ja esimerkkiasuja

HELMI-MAALISKUU – ITÄVALTA

8 päivää, 8 kiloa – matkustaminen pelkillä käsimatkatavaroilla

Hiihdon MM-kisat Seefeld 2019

SYYSKUU – SINGAPORE

Seuraavaksi Singapore – mutta miksi?

Ne ovat saapuneet! Singaporen matka lähestyy

Hazy Singapore

Metrolla ympäri Singaporen

Formula 1 Night Race Singapore 2019

MARRASKUU – JÖNKÖPING

Hotelli- ja ravintolasuositus Jönköpingiin

BLOGIN STATISTIIKKAA

Perustin blogin vuoden 2019 kesäkuussa ja tein sille oman Instagram-tilin lokakuussa, @hannamarihenrikatravel. Instagramin puolella en ole ollut kovin aktiivinen, blogissa julkaisin yhteensä 11 artikkelia. Koska artikkeleja on vielä vähän, niin listaan vain TOP3 luetuimmat postaukset (WordPressin tilastoinnin mukaan), jotka tulevat tässä:

TOP3 Blogini luetuimmat postaukset vuonna 2019

  1. Miten pukeutua Dubaissa? Pohdintaa ja esimerkkiasuja
  2. 8 päivää, 8 kiloa – matkustaminen pelkillä käsimatkatavaroilla
  3. Seuraavaksi Singapore – mutta miksi?

Näistä numero 1. on lukijamäärissä ihan omaa luokkaansa 1 505 näyttökerralla – niin kuin muutkin bloggaajat ovat kirjoittaneet, eniten näkyvyyttä saavat suomalaisten suosimiin ”turistikohteisiin” liittyvät postaukset ja mielestäni Dubai alkaa menemään aika hyvin tuohon kategoriaan tänä päivänä. Hiihdon MM-kisat tai F1-kisat taas eivät olleet niinkään kiinnostavia lukijoiden mielestä. Tämä ei haittaa minua, sillä perustin blogin ikään kuin matkapäiväkirjakseni joten tulen myös tulevaisuudessa kirjoittamaan juuri niistä asioista, mitkä minä koen matkoillani mielenkiintoisiksi.

Muita tilastoja:

  • Näyttökerrat 3 167
  • Istunnon keskim. kesto 00:01:43
  • Välitön poistuminen prosenteissa 84,25%.

Ymmärtääkseni nuo kaksi viimeistä tilastoa ovat usein bloggaajilla aika alhaiset (tai vaikuttavat ainakin siltä), joten luulisin niiden olevan siinä mielessä ”normaalit”. Postaustiheys blogin perustamisen jälkeen on ollut hieman ailahtelevaa ja niin myös näyttökertojen määrä, tosin julkaisin vähintään yhden artikkelin kaikkina muina kuukausina paitsi joulukuussa, mutta kiva huomata, että noinkin moni ihminen on löytänyt tiensä blogiini! Parhaimmillaan näyttökertoja on ollut 92 päivässä, mutta nopealla vilkaisulla arvioisin että yleensä noin 8-30 per päivä.
KIITOS JOKAISELLE LUKIJALLE! 🙂

VUOSI 2020 – MITÄ SITTEN?

Aion matkustaa myös vuonna 2020, mutta en tiedä vielä minne. Tällä hetkellä Pietari on yksi potentiaalinen vaihtoehto ”lähimatkaksi”. Lisäksi haluan matkustaa myös Suomessa ja tehdä jonkun pienen ”vaelluksen”, esimerkiksi Kolilla, ja mahdollisesti kirjoittaa blogiini enemmän myös kotimaan matkailusta. Uuden vuoden lupaukseni on kuntoilla enemmän, joten talveni tulee jatkumaan tästä edes päin ainakin hiihtämisen merkeissä. Muita tavoitteitani vuodelle 2020 ovat kauppatieteiden maisteriksi valmistuminen sekä oman alan työpaikan löytäminen.

Onnellista ja reissurikasta uutta vuotta 2020 sinulle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *